Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Το τελευταιο τραγουδι του Έλβις


Tην Τετάρτη 14-11-12
Ώρα έναρξης 21:00 Προσέλευση από 20:30 
Είσοδος Ελεύθερη



Ρομαντική κωμωδία, Ελλάδα 2009 (Συμμετείχε στο 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσ/νίκης)  Trailer

Υπόθεση: H ζωή και οι συνήθειες του Μάρκου αλλάζουν όταν σε μια καφετέρια βρίσκει μια πτυχιακή εργασία με τίτλο ''H μελαγχολία στη ροκ σκηνή''. Στη συνέχεια αναζητεί τον συγγραφέα της συγκεκριμένης εργασίας και έτσι γνωρίζει την ''εκκεντρική'' Ηλέκτρα. Η γνωριμία τους θα πυροδοτήσει την έναρξη μιας ιδιαίτερης ερωτικής σχέσης και συνύπαρξης δύο εντελώς διαφορετικών κόσμων...

Η ταινία απέσπασε  το πρώτο βραβείο της επιτροπής (Ψηφιακός Αλέξανδρος) και το Βραβείο Κοινού στο 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (τμήμα digitalwave)



*προσοχή η προβολή θα γίνει στην πίσω αίθουσα της κινηματογραφικής ομάδας και όχι στην κεντρική του πνευματικού. υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Επίσης θα γίνει η επαναληπτική συνέλευση, μετά την προβολή της ταινίας για την δημιουργία του νέου διοικητικού συμβουλιου της ομάδας. Σας περιμένουμε !
**Ευχαριστούμε τον δημιουργό της ταινίας για την παραχώρηση τον δικαιωμάτων προβολής και επίσης να σας ενημερώσουμε ότι ο λόγος ότι η προβολή δεν γίνεται στην κεντρική είσοδο είναι διότι είναι κλεισμένη για διαφορες εκδηλώσεις για τα 100 χρονια από την απελευθέρωση της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου