Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

3ό Micro μ Festival :To Πρώτο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ στην Πόλη της Πτολεμαΐδας!

Στην τελική ευθεία, 5 Οκτωβρίου...Πάμε δυνατά Πτολεμαΐδα!

Μια γιορτή που φέτος θα στηθεί σε 5 πόλεις παράλληλα!
Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πτολεμαΐδα,Χανιά,Ρόδος και πιθανότατα μια πόλη έκπληξη του εξωτερικού με έντονο το ελληνικό στοιχείο, ενώνοντας το κινηματογραφικό κοινό σε μία αξέχαστη βραδιά κατά την οποία η τεχνολογία για άλλη μια φορά θα εκμηδενίσει τις αποστάσεις.

Το Micro μ Festival περιλαμβάνει την προβολή ταινιών μικρού μήκους και την ταυτόχρονη συμμετοχή τους σε διαγωνιστικό μέρος όπου μοναδικός κριτής είναι το ίδιο το κοινό. Ένα κοινό που με αυτόν τον τρόπο έχει την ευκαιρία να «ανοίξει» άμεσο διάλογο με τους δημιουργούς και με την καθαρή ματιά που διαθέτει να προκαλέσει , να ιντριγκάρει…και τέλος να επιβραβεύσει,μιας και οι ''αίθουσες'' κάθε συμμετέχουσας πόλης θα ''διασυνδέονται'' διαδραστικά και τηλεοπτικά με ψηφιακή αναμετάδοση μέσω Internet!   
Το ΜμFείναι ένας χώρος ανοιχτός, μεταβαλλόμενος, καθαρός,  μακριά από  τις νόρμες και τα πρότυπα που επιβάλλει η βιομηχανία, βασισμένος στην έμπνευση και την αυτοοργάνωση ανθρώπων που αγαπούν τον κινηματογράφο.

Η ομάδα του Microμ Festival είναι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει πως όλες οι ταινίες βρίσκονται πλέον στα χέρια της κριτικής επιτροπής. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους δημιουργούς που έστειλαν τη δουλειά τους.

Η μεγάλη ανταπόκριση, ειδικά σε μια δύσκολη χρονιά σαν κι αυτή, επιβεβαιώνει πως η τέχνη προσφέρει σημαντική διέξοδο από την πνευματική στείρωση των καιρών και ταυτόχρονα μεγαλώνει τη διάθεση μας για γιορτή.


Η κριτική επιτροπή που ορίσαμε φέτος, αποτελούμενη από παλιούς γνώριμους του φεστιβάλ και καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επιλογής των 15 ταινιών που θα συμμετάσχουν στο 3ο MμF.

Οι ταινίες, οι οποίες τελικά στις 5 Οκτωβρίου θα είναι στη διάθεση του κοινού προς ψηφοφορία, θα ανακοινωθούν σύντομα.


Επίσημο site του Micro μ Festival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου